​Det kan være sjovt at skabe resultater. Skal jeg hjælpe din virksomhed?

​Konsulenternes udtalelser

​Der vil kunne findes flere udtalelser og referencer, hvis dette ønskes, da nedenstående er et udpluk af de mange kommentarer jeg har fået fra de medarbejdere jeg har trænet.

​Vil bare lige takke for den oplysende ordstrøm, der kom fra dig yesterday - man skulle jo have taget dig på film, så man kunne have dig at tænde for - hvis der var behov for et kick. Håber jeg husker alle dine guldkorn.

- Gitte Sucksdorff

​Alle jeg har talt, incl. mig selv, har mange roser til dig for dit supergode kursus - det syntes jeg lige du skal vide.

- Henning Mayann

​Tak for et rigtig godt kursus. Du er ekstrem dygtig til coaching og din kompetence ligger ud over det normale.

- Pia Bolander

​Jeg kan mærke i dagligdagen, at vi alle har lært noget nyt og vi har fået nye arbejdsredskaber. Alle har været meget positive omkring stoffet, men især omkring dig og din undervisningsform.

- Birgitte Nilsen

​Det har været utrolig godt og har givet mig stof til eftertanke. Du er bare god Jesper.

- Gitte Vestergaard, salgskonsulent

​Annonce afdelingen på Dagbladet Børsen har gennemgået organisatoriske ændringer. Dette har medført, at vi nu skal rådgive vores kunder tværmedialt (både online og print). Derfor har jeg oplevet produkttræningen som en nødvendighed men også som meget givtigt. Jesper har været en god sparringspartner for mig personligt under hele 1. fase af træningen. Jeg ser nu frem til 2. fase(salgscoachingen) som jeg er sikker på bliver mindst ligeså inspirerende og brugbar i min hverdag - hvilket kommer både mig og mine kunder tilgode."

- Michael Barfod, chefkonsulent

​Godt kursus, der bestemt kunne gentages, som senere opfølgning. Kurset er med til at sikre, at du får et bedre indhold i dine møder og udbytte af møderne.

- Morten Andersen, salgskonsulent

​Jeg har som forholdsvis nyansat i Børsens annonceafdeling, sat stor pris på en effektiv produkttræning, der er målrettet både egne og konkurrerende produkter.. både træning og efterfølgende tests/eksamen gennemføres professionelt, samtidig med at der lægges vægt på den gode stemning i afdelingen.

- Thomas Christensen, chefkonsulent

​Hej Jesper. Det har igen været to meget inspirerende og lærerige dage. Jeg har fået en masse inspiration, som jeg kan bruge som et værktøj i min videre udvikling som sælger. Igen et 13 tal til dig.

Håber på flere gode kurser, du er en god inspirator.

- Hanne Degn, salgskonsulent

​Hej Jesper. Jeg har fået meget positive tilbagemeldinger på dit weekendkursus og Lars var meget glad for din måde at undervise og træne medarbejderne på. Vi glæder os til du kommer hele vejen rundt.

- Preben Engbæk, salgsdirektør

​Jeg kan bruge nogle ting fra kurset. Planlægning af et salg og før et salg. Indstilling, hive sig selv op når det går mindre godt salgsmæssigt og privat. Levende underviser, til dig Jesper.

Tak for i dag og for et udmærket kursus.

Det har været to kanondage. Jeg har lært utrolig mange ting og teknikker, som jeg ved jeg kan bruge i min hverdag. Jeg har fået mere mod og selvtillid til at lave oplæg til kunderne. Jeg føler selv at jeg er kommet langt på de to dage og ved at jeg stadig har meget at lære.

- Jan Hjort, projektkonsulent

Jeg har fået råd omkring mit kropssprog, min tale og udstråling, som jeg kan buge til at finpudse min egen stil. Jeg har også fået nogle teknikker til at kunne styre mine møder og huske de ting jeg har forberedt.

Alt i alt syntes jeg det har været et kanon godt kursus i forhold til alle dem jeg har været på inden dette.

- Kenneth Vraa Nielsen, salgskonsulent

​God inspiration som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Du er god til at få alle med. Fået noget at tænke over. Rart med et kursus uden en masse fancy managementmodeller.

- Lars Nyenstad, salgsleder

​Mine forventninger til dette kursus har overgået alt hvad jeg havde regnet med og jeg ved at jeg har udviklet mig meget på disse to dage. Glæder mig til næste gang.

- Mark Laursen, møbelkonsulent

​Jesper Chrisensen (JC) er en særdeles kompetent konsulent indenfor medarbejderudvikling. Metodiken er i mine øjne den eneste der tilvejebringer varige forbedringer i medarbejderens opgaveløsning - idet afsættet er en bred pallette af værktøjer, hvor den enkelte medarbejder i samråd med JC vælger det, der passer ham eller hende bedst for at nå frem til den ønskede forandring. JC løfter opgaven i såvel business as usual- som turn around situationer.

- Christian Ahlers, Markedschef, Dagbladet Børsen

​Dette kursus har gjort mig opmærksom på vigtigheden i at være forberedt. Jeg har tydeligt kunne mærke forskellen på mit første indlæg til mit sidste. Kurset har forbedret mine evner til at stå frem foran en større forsamling. Kort sagt, det har været et kanonkursus med en kanonlærer. TAK.

- Michael Bohn, salgschef

​Hej Jesper. Tak for et godt og entusiastisk kursus. Jeg har lært meget som jeg helt sikkert vil anvende, så det er jo okey. Desværre var der ikke mere tid denne gang, men ønsket er da, at jeg kunne få flere kurser af samme kaliber. Jeg syntes især det er positivt at de kommunikationsmidler vi har lært kan bruges på flere fronter, det gør det lettere at forholde sig til.

- Jens R. Pedersen, konceptsælger

​Jeg har personligt oplevet en udvikling fra at være nervøs for at stå foran en forsamling til at kunne klare det. Jeg har fået nogle utrolig gode redskaber, som jeg kan bruge fremover. Tak for et super godt kursus.

- Jesper Damgaard, salgskonsulent

​De sidste to dage har for mig været meget indholdsrige og lærerige. Jeg har overskredet nogle grænser i forhold til mig selv, men også i forhold til at turde være på overfor mine kolleger. Til dig Jesper, vil jeg sige, at du har formået at gøre dit job rigtig godt.


Små hurtige udtalelser fra medarbejdere hos Fyens Stiftstidende efter salgstræningen

 • Utrolig professionel
 • Kurset var langt bedre end jeg turde tro på
 • Jeg vil bruge det jeg har lært, såvel hjemme som på mit job. Mange tak
 • Vil gerne have mere
 • Fremragende med hjælperedskaber og stikord fra Jesper
 • Jeg har fået et stærkt udbytte ud af kurset og nogle ting at arbejde videre med
 • Håber vi får flere af den slags kurser
 • Kanonkursus

- Fyens stiftstidende

Øvrige udtalelser efter træningsforløb;

 • Meget god underviser
 • Kompetent underviser, livsglad med gode historier
 • Super inspirerende underviser, som fortstår at fange sit publikum
 • Meget inspirerende, både fagligt og personligt
 • God energi
 • Super god og energisk lærer
 • God humor
 • Frisk og engageret kursusleder og foredragsholder
 • Positiv og energisk underviser
 • Det har været et godt kursus både for mig og for selve firmaet
 • Dejligt at se en underviser der udstråler positiv energi. Det gør at man selv er mere opsat på at lytte
 • Hvis jeg havde mit eget firma skulle Jesper kigge forbi
 • God positivitet. Giver meget til eftertanke
 • Godt blandet indhold humor

Tak for en god dag. Det var virkelig GOD coaching og jeg tror, det er det bedste "kursus" jeg nogensinde har været på. Og det må du godt citere mig for!

Du møder os dér hvor vi er - og giver os coaching ud fra dét. Det er kanon - det kan jeg bruge til ti gange mere end et forkromet salgskursus over flere dage :o)

- Charlotte Jul Christiansen

Derudover vil vi gerne begge to lige sige, at kurset med Jesper Christensen var fænomenalt. Vi fik i hvertfald rigtig meget ud af det og har fået ændret hele vores attitude til salgssituationer.

- Rasmus Lauritsen

​Hjælp til kommunikation?

Trænger dine sælgere, ledergruppe eller

dine medarbejdere generelt til at få et frisk

pust og ny inspiration?

Jesper Christensen er en af landets dygtigste salgstrænere og inspirator til at nå mål og se nye muligheder.

Se/Hent Jesper Christensens brochure

Tilmeld Nyhedsbrev

​Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som løbende bliver udsendt.

Kontakoplysninger

Kunde og medarbejderudvikling

v/ Jesper Christensen

Telefon: 51 51 55 18

CVR: 26523346

E-mail: jesper@jesperchristensen.net